top of page

Financieel

Lesgeld

Het lesgeld bestaat uit:

 

  • een verplichte jaarbijdrage, te betalen bij elke (her)inschrijving. Deze omvat: de administratiekosten, de verzekering tijdens de lessen maar ook tijdens de verplaatsingen naar en van de studio + plaats van optreden (*) en de aansluiting bij Danssport Vlaanderen. 

  • twee semestriële lesgeld-bijdragen berekend op 16 lesweken elk en gekoppeld aan het aantal minuten per week van het gekozen lespakket. De tapdanslessen vallen niet onder deze regeling maar worden via een beurtenkaart verrekend.

Laatste repetitiesessies naar optredens toe zijn in principe niet betalend.

(*) Bij het maken van een omweg tijdens de verplaatsing of bij het verlaten van het leslokaal tijdens de activiteit (voor een boodschap bijvoorbeeld) is de leerling uiteraard niet verzekerd. 

Er kunnen per cursus steeds twee gratis proeflessen gevolgd worden. Neem hiervoor contact op via mailLet wel, tijdens deze proeflessen ben je niet verzekerd.

Uniform

Nieuwe balletuitrusting 

 

Wij werken samen met speciaalzaak ‘Maillots Pavlova’ in Brugge. Er worden twee pasmomenten voorzien in de dansschool zodat iedereen de kans krijgt zijn/haar uniform aan te schaffen. Wie niet aanwezig kan zijn tijdens één van deze momenten , moet zelf langsgaan bij Maillots Pavlova. De data van de pasmomenten worden hier meegegeven zodra ze gekend zijn.

Volwassenen hebben vrije keuze in danskledij. Zorg ervoor dat je vrij kunt bewegen en dat de lichaamslijnen zichtbaar zijn.

Tweedehandskledij:


Je kunt je balletkledij die voor jou te klein is geworden een tweede leven geven én er nog een extra centje mee verdienen!

Je stuurt hiervoor een mailtje, waarna een afspraak gemaakt wordt voor het binnenbrengen van de tweedehandskledij. Een afspraak maken is verplicht. De dansschool bepaalt de prijs, eens jouw kledij verkocht is, krijg je de centen.


Aankopen van tweedehands kledij kan enkel tijdens de pasmomenten.

Mogelijke financiële tussenkomsten dansjaar 2023-2024

UITPAS

Uitpas Oostende is er voor iedereen ook voor gezinnen die het wat moeilijker hebben. Vraag hiervoor een UiTPAS aan met kansentarief. Wie geniet van het kansentarief betaald slechts 20% van het effectieve lesgeld.

Wanneer je deelneemt aan activiteiten spaar je punten die je kan inruilen voor leuke voordelen zoals kortingen, een drankje, gratis tickets en meer.

 

Bij onze school krijg je 30 punten na een volledig dansjaar!

 

Ga snel naar één van de UiTPAS verkooppunten en krijg 3 gratis welkomstpunten, een gratis zwembeurt, vintage postkaarten van het Stadsmuseum en 50% korting bij CC De Grote Post!

Klik hier voor meer informatie.

Mutualiteit

 

Wanneer je je aansluit bij een sportvereniging krijg je via de mutualiteit een tegemoetkoming. Hiervoor haal je je aanvraagformulier bij je mutualiteit en bezorgt dit ingevuld en voorzien van een klevertje aan de balletschool, waar het verder verwerkt wordt.

bottom of page