top of page

Uniform

Sinds 2020 geldt een aangepaste regeling aangaande uniformverkoop

Nieuwe leden ontvangen we graag persoonlijk bij ons op school na een afspraak, bestel je uniform via het daartoe bestemde formulier. Daarna nemen wij met u contact op.

Nieuwe balletuitrusting 

Speciaalzaak ‘Maillots Pavlova’ blijft onze vaste leverancier van dansmateriaal, maar alle bestellingen gebeuren op school onder leiding van een vrijwillig medewerker, en op afspraak. IEDEREEN kan het reservatieformulier hieronder invullen. Nieuwe leden worden gecontacteerd om een afspraak te maken.

Tweedehands-kledij:
Binnenbrengen VOOR 01/09 op afspraak via balletschoolrosedivry@skynet.be OF 059/70.63.87
Aankopen van tweedehands kledij kan enkel op afspraak op pasmomenten.

Prijzen worden door de directie bepaald en gaan integraal naar de binnenbrenger!

 


>>>Volwassenen hebben eerder vrije keuze in danskledij.

Bijdrageberekening lessen

De bijdrage bestaat uit:

 

- een verplichte jaarbijdrage, te betalen bij elke (her)inschrijving. 

Die omvat : de administratiekosten, de verzekering tijdens de lessen maar ook tijdens de verplaatsingen naar en van de studio + plaats van optreden (*) en de aansluiting bij Danssport Vlaanderen.

 

(*) Bij het maken van een omweg tijdens de verplaatsing of bij het verlaten van het leslokaal tijdens de activiteit (voor een boodschap bijvoorbeeld) is de leerling uiteraard niet verzekerd. 

 

- twee semestriële lesgeld-bijdragen

berekend op 16 lesweken elk en gekoppeld aan het aantal minuten per week van het gekozen lespakket, tapdans niet meegerekend. 

Laatste repetitiesessies naar optredens toe, zijn in principe niet betalend

Mogelijke financiële tussenkomsten schooljaar 2022-2023

Vanwege de Vlaamse overheid:

UITPAS 

Uitpas Oostende is er voor iedereen ook voor gezinnen die het wat moeilijker hebben. Vraag hiervoor een UiTPAS aan met kansentarief. Wie geniet van het kansentarief betaald slechts 20% van het effectieve lesgeld.

Wanneer je deelneemt aan activiteiten spaar je punten die je kan inruilen voor leuke voordelen zoals kortingen, een drankje, gratis tickets en meer.

 

Bij onze school krijg je 30 punten na een volledig dansjaar!

 

Ga snel naar één van de UiTPAS verkooppunten en krijg 3 gratis welkomstpunten, een gratis zwembeurt, vintage postkaarten van het Stadsmuseum en 50% korting bij CC De Grote Post!

klik hier voor meer informatie 

 

 

vanwege uw Mutualiteit (= Ziekenfonds) : 

Aanvraagformulieren daarvoor haalt u bij uw mutualiteit en bezorgt die, ingevuld en voorzien van een klevertje, aan de balletschool, waar ze op geregelde tijdstippen verder behandeld worden.

Nu mijn uniform reserveren

Selecteer je product:

arrow&v
Collants
arrow&v
Demi-pointes
arrow&v
bottom of page